Fact about TeenTop

 

1. C.A.P. enjoys writing his own rap section.
2. L.joe kiss Chunji
3. Niel had suffered a knee injury.
4. Changjo height is too high for children 15 years is 177 cm.
5. CAP is an ideal girl Jihyun 4 Minute, Ricky’s ideal girl is Hyomin T-Ara, and girls and Niel is ideal Chunji Song Yuri.
6. L. Joe went to America and lived in California at the age of 12 years and returned to Korea at the age of 17 years
7.CAP told: “Your face is too small, for a human being”
8. L. Joe likes to make people upset, especially Niel and Ricky when they are playing games.
9. The average age was 16.3 years Teen Top .- “When I became an adult, I want to fall in love …” – Niel
10. Niel RickJoe jealous, when they’re practicing their kissing scene in Mnet Japan, Elle Photoshoot Joe L. .- The first kiss is Ricky.
11. The most active member Niel and speaking is the quietest member is Changjo.
12. Chunji like Jessica.
13. L. Joe’s nickname is BYEONGARI.
14. Joe L. has never dated before, so faked girlfriend Hanbich on Mnet Scandal, is the first.
15. L. Joe never ran away from home
16. Changjo not have sharp jaw line.
17. The first pair is Joe L. Niel, then he went to Ricky and Chunji.
18. High Changjo and Niel same that is 1 cm shorter than the CAP
19. Chunji have abs.
20. Niel say “rough” and “reveal” with “Lough” and “lebeal” (should learn to l.joe)
21. CAP select the “CAP” as his name because he liked to wear them. (Cap)
22. Chunji phone and there is a sticker pink ‘hello kitty’ on it.
23. Ricky is maknae false and always claim to be maknae although Changjo is maknae real.
24. L. Joe is the shortest member in Teen Top.
25. One member, usually the leader of CAP, says “start now” in English as a cue for the introduction – Teen Top “hello, we’re emotional teen pop band, Teen Top!”
26. Meet fans in person, as in fansign, make Ricky happy.
27. Movement raised her shoulders in a dance called Supa Luv “kkadonam Chum”, dancing the rough and arrogant man.
28. Dance Movement “Lika’s supa Fantasy” Supa Luv named Ricky in the Matrix dance.
29. When filming the MV for Supa Luv, Ricky cold despite wearing vests and named himself as a “healthy boy” while flexing his biceps.
30. At first appearance on the radio Top Teen, DJ Joe L. Narsha asked to say a brief speech in English but she was too nervous to do so.
31. While living in America, using his real name Joe L., Lee Byeonghyun, but the people around him call him Joe.
32. CAP said Andy Shinhwa teach them directly before entering draftee, and he always supports the Teen Top, so they are always grateful and feel stronger.
33. Chunji ideal type is SNSD’s Yuri. He thinks Yuri is very beautiful.
34. Seeing her acting role in a parody of Teen Top Hyunbin in the drama Secret Garden, Ricky is very shy, she put her fingers in her ears and turned away.
35. Niel said the lyrics ‘Supa Luv’ is about a girl’s statement to the rule. “No one like me who can give you a greater love!”
36. The only person who uses his real name as his stage name at the Teen Top is Niel.Niel is short for Daniel, her first name.
37. Chunji stage name means to have a voice that covers heaven and earth.
38. CAP think it troublesome to lead a group of young children at a young age. He felt it was quite exhausting.
39. Ricky said Teen Top hyungs treat him very well and Changjo.
40. According to L. Joe, is their Top Teen charms like sparkling. He said that while they are young, they have the charisma on stage.
41. In live performances Supa Luv, Ricky said that he was too eager to bend his back even lower in the Matrix dance movements, sometimes the legs can be twisted.
42. Changjo would like to thank the fans for supporting them day after day. CAP would like to thank every fan to always love Teen Top and every person who signed up on their Korean fancafe, Andromeda.
43. When filming the music video for Supa Luv, when L. Joe and Ricky to introduce them at the camera location, CAP shouting “awkward” in the back.
44. When Brown Eyed Girl Narsha asked if Ricky knows how old he is, he sheepishly replied “twice my age ..”
45. Since Ricky has a cute image and fun at the Teen Top, he ended up using Ricky as his stage name, this name helps you imagine these things perfectly. His real name is Yu Changhyun ..
46. If you unify and Chunji Changjo name together, “chunji changjo”, meaning “the creation of the heavens and the earth”.
47. When Teen Top guest on radio Narsha Brown Eyed Girl, says she is ideally Changjo Narsha.
48. CAP first started rapping in high school.
49. CAP chose Eminem’s “When I’m Gone” as a song for her memories. It was the first rap song he did in high school.
50. A month after the debut of Teen Top, when asked about who would become a popular member of the Teen Top if they appear at a show, Ricky replied “Everyone is actively talking, so if we go on a show, we will all be popular!
51. Ideal girl L. Joe is a senior at the school, 4minute’s Hyuna. He did not often see him at school but when they meet, they greet each other.
52. Ricky said Niel gave the impression the best out of all the members when they first met. He said he gave a feeling of a friendly and mischievous, that really attract the attention of Ricky.
53. To reduce stress with a hectic schedule, Ricky said to “smile”. He also take vitamins every day and most importantly, keep in touch with his family!
54. Stage name L. Joe, “L. Joe “is an acronym for his nickname in the United States, Joe, and last real name, Lee. Joe Lee, L. Joe!
55. Teen Top practicing their debut song “Clap” for about 3-4 months before their debut.
56. Chunji said he wanted to be like the main actor “High School Musical”, Zac Efron if he ever gets a chance.
57. When asked what role he wants to challenge, CAP replied, Eminem in the movie “8 Mile”, because he really liked it .- A month after the debut of Teen Top, when asked about the changes he experienced within a month, Chunji replied that he grow taller.
58. When asked about a member of the gentleman at the Teen Top, the answer to Ricky namely CAP and added that “he looks like he is really cool.
59. Ljoe who is a member of the smartest teen top the English Idioms.
60. changjo: I started dancing in the fifth grade. Previously I have never danced at all. I continued to dance until now to finally dream of becoming a singer at the time of junior high. I love the Big Bang Taeyang-Sunbaenim because he has the ability to express dance on stage ”
61. changjo: “I learned Jeolkwondo and Taekwondo. When I was younger I also dream of being a bodyguard. So I thought I’d be a bodyguard or a dancer if I did not become a singer ”
62. changjo: “I’m definitely going to the mini market, clothing stores and shoe stores. The reason is that when you have to eat or wash the dishes, Minimart quite helpful, and a reason to store clothes and shoe shops is that although I was on a desert island I want to wear nice clothes and shoes for dancing ‘

FACT U-KISS

#1: Eli’s favorite color is PURPLE.
#2: Kevin’s favorite color is BLUE.
#3: DongHo’s favorite color is PINK.
#4: SooHyun’s favorite color is RED.
#5: KiSeop and KiBum’s favorite color is BLACK.
#6: Xander’s favorite color is WHITE.
#7: Xander said that Kevin has a lot of look alikes in the kPop Industry, especially GIRLS.
#8: U-KISS loves dancing to SNSD’s songs.
#9: Kevin really likes girls with soft hands.
#10: Eli is shy to show off his armpit hair on screen.
#11: Kevin says that he is pretty and perfect in his own ways.
#12: DongHo made up words on the word STUPID: Super Talented Unique Person In Demand; And he thinks that he is STUPID in his own way.
#13: When talking about girls, Kevin and Xander are usually quiet.
#14: Kevin is said to be the most emotional member in the group.
#15: U-KISS loves watching romantic movies together and ends up talking about their love life.
#16: Even if the weather is hot or cold, KiBum usually sleeps without any shirt.
#17: KiBum loves showing off his abs, and SooHyun too.
#18: When Xander gets too hyper, he usually jumps around the place a lot. One reason why he is called MONKEY.
#19: U-KISS feels small when they are around other kPop idols who are more ahead of them.
#20: “My wish is for my supporters to give me more love.” — Kevin.
#21: “My wish is for U-KISS to be number one.” — Eli.

 


Ketika Dongho menceritakan suatu rahasia pada kevin, dia menggunakan bahasa Inggris tapi ketika ia menceritakan rahasia pada Alexander, ia menggunakan mandarin #ukissfacts

Kevin sangat senang melihat pertandingan sumo #ukissfacts

Isak: Setelah para pria mengikuti kewajiban militer,mereka akan terlihat lebih manly. Alexander: Kevin, kau seharusnya ikut! #ukissfacts

“Jika aku ikut dalam “We Are Dating”, aku ingin berpasangan dengan KARA’s maknae Jiyoung, I like girls of cute-style” — Kevin #ukissfacts

“aku menyukai IU, karena ia bernyanyi dengan sangat baik dan aku bisa mendengarnya bernyanyi tiap kali dating” — Dongho #ukissfacts

“DH akan kehilangan dompet sebanyak 5 kali dalam setahun, dia sangat ceroboh. jika kau berjalan dibelakangnya, kau akan menemukan banyak barang” — Eli #ukissfacts

“Aku ingin menjadi chef. Aku pernah berpikir untuk pergi ke culinary school” — Kibum #ukissfacts

Bakat Hoon adalah snowboarding, wakeboarding, playing basketball, taekwondo, and sing #ukissfacts

AJ dapat bermain piano and gitar dengan baik #ukissfacts

menurut AJ, Hoon biasanya buang angin ketika ia menguap! #ukissfacts *kekeke- author ngakak :D

Ayah Soohyun meninggal ketika ia tingkat 2 Sekolah Dasar #ukissfacts

AJ menyenangi game komputer dan suka bepergian #ukissfacts

Q: Seminggu sebelum dunia berakhir, apa yang akan kau lakukan? Dongho: aku akan meenghabiskan seluruh uang tabunganku, UKISS: untuk apa? Dongho: amal #ukissfacts

Q: jika kau mendapat liburan, apa yang akan kau lakukan? Dongho: Aku akan tidur selama sebulan! #ukissfacts

Soohyun ingin melempar boneka pada Kiseop, tapi itu malah mengenai wajah Kibum #ukissfacts

U-Kiss sangat berhati lembut, mereka bahkan tak tega melihat koki memotong ikan tuna LOL #ukissfacts *kekeke-, apa ini?? :D

Xander menyebut Dongho hyper baby’nya #ukissfacts

KiSeop: Kenapa kakakmu sangat cantik? Kevin: karena dia mirip denganku #ukissfacts

Soohyun telah ditrainee selama 6 tahun. dia juga menjadi trainee di JYP bersama 2AM, 2PM n B2ST sebelumnya #ukissfacts

Hoon sangat dekat dengan Soohyun meskipun Hoon protes tentang leader (soohyun) yang sangat menakutkan dan membuatnya takut. #ukissfacts

“Jangan buang waktumu untuk membenci orang lain, cintai tisp orang yang ada do sekelilingmu.”– Xander #ukissfacts

Xander ingin seperti Dongho yang bisa belajar sambil bekerja #ukissfacts

Soohyun sangat menikmati suara Kevin dibanding suaranya sendiri #ukissfacts

Ketika UKISS pergi ke karaoke, Eli tidak akan ikut menyanyi tapi lebih menikmati minuman #ukissfacts

by : belimbingwuluh
credit :UKISSfacts

 

B2ST Fact (Fakta Tentang B2ST)

  1. Doojoon marah waktu orang2 bilang B2ST adalah ”Recycle Group” tapi ga bisa apa2 karena itu memang kenyataan *sigh*
  2. tapi Dongwoon bilang ”aku minta maaf pada fans karena mereka lebih sakit hati mendengar kata ” Recycle Group” daripada yang kami rasakan”
  3. Sebelum masuk B2ST Gikwang tadinya pernah nyanyi solo (Gikwang-Ace junior)
  4. Doojoon hampir masuk OneDay,tapi ternyata dia ga debut sama OneDay, sedang HyunSeung dengan Big Bang
  5. Ada juga member B2ST yang jadi ex-boyband, Junhyung adalah ex-member Xing, makanya B2ST dibilang group ‘daur ulang’ *woot???* -_-’
  6. Junhyung jadi member Xing bareng member DGNA, UKiss Kevin dan ex-member UKiss Kim Kibum
  7. Hyunseung percaya suatu hari nanti akan beralih sisi (dari anti jd B2TY)
  8. Yeoseob itu hobby ngilangin i-pod sendiri, lantaran dianya juga sih suka ceroboh
  9. Yeoseob bilang mau ganti ‘pod’ aja, katanya ‘ i-pod’ itu hobby jalan-jalan mungkin karena masih anak-anak (i=anak-anak) kata2 ” i ” diplesetin sama seobie XD
  10. Yeoseob selalu nge-bully Dongwoon, gara2 Dongwoon ngaku-ngaku magnae, Yeoseob maunya dia yang jadi magnae, padahal kan emang Dongwoon yang magnae *parah nih si seobie LOL*
  11. Hyunseung bilang Junhyung itu SNSD Jessica versi ‘cowok’ yang biasa di panggil ‘ Yongsicca’ hati-hati ntar Heesicca marah loh XD
  12. Junhyung itu nama aslinya Jaesoon tapi pas SD di ganti jadi Junhyung karena Jaesoon itukan nama yeoja *ngakak guling2*
  13. ”Doojoon hyung suka bikin rusuh di dapur” Yeoseob
  14. Karena Yeoseob tidurnya disamping Doojoon,pas tidur Doojoon suka kena pukulannya Yeseob *ckckckckck…doojoon yg malang*
  15. Saat interview member B2ST ditanya siapa yang dancenya paling bagus?? Semua member kompak memeilih Gikwang, tapi Gikwangnya malah milih Hyunseung * good choise Gikwang*
  16. Yang paling males bangun kalau udah di tempat tidur?? Lee Gikwang
  17. Selebriti idealnya Gikwang itu F(x) Victoria, SNSD YOONA,Lee Na Young dan Park Shi Yeon
  18. Sebagai magnae digroup, Dongwoon merasa belum banyak melakukan ” aegyo” *ga perlu aegyo juga udah imut kok XD*
  19. Pengakuan Dongwoon >> ”ini mengecewakan karena aku bukanlah orang yang cute,aku selalu ingin menjadi seperti magnae2 yang lainnya..” Dongwoon ga perlu jadi imut kok,just be your self :)
  20. Dongwoon mengartikan musik sebagai sebuah bahasa dan budaya
  21. Kalau bagi Yeoseob musik membagikan segala sesuatu dari hati
  22. Kalau buat Gikwang musik segalanya, seperti air,udara dan makanan. ” kau tak akan bisa hidup tanpanya”
  23. musik bagi Doojoon ” ini adalah kenyamanan terbesar di hati kami” musik selalu jadi penenangnya di hari2 kacau
  24. ” kau tak bisa hidup tanpa musik ” Junhyung
  25. Paling aneh pendapatnya Hyunseung ” Ini adalah sesuatu yang kau perlukan seumur hidupmu untuk melengkapinya ‘
  26. 2minggu sekali member B2ST dapat kiriman ayam dari seorang fans << Onew pasti ngiri berat nih Tipe cewe idealnya Yeoseob >> imut, memiliki rambut hitam lurus dan panjang
  27. Setiap member punya sikat gigi yang berbeda warna dan Junhyung hobby ngurutin sesuai dengan warna pelangi
  28. Yeoseob bilang Gikwang adalah member yang paling mudah di bohongi *evil juga nih seobie*
  29. ”So Beast!” adalah arti dari ”How Awesome” yang di ucapkan koreogrfer mereka, ini nih yang jadi cikal bakal nama B2ST
  30. Game favorit member B2ST adalah winning eleven,berhubung cuma ada game ini * wkwkwkwk..kasian* pantesan jadi favorit ternyata karena kaga ada game lain lagi
  31. Doojoon adalah ‘ayah’ Junhyung adalah ‘ibu’ Yeoseob adalah satu dari anak laki2 diantara member
  32. Menurut para member, Gikwang ga perlu ngomong di atas panggung, cukup buka baju aja #stress -_-’
  33. Seorang fans memberikan sepotong roti kepada Doojoon untuk diberikan kepada Yeoseob,dengan santainya dia makan roti itu sambil bilang ‘Yeoseob tidak makan roti’ *bilang aja situ yg lapar*
  34. Member B2ST menggunakan album AJ( ace-junior) sebagai alat untuk bermain tenis meja #poorGikwang
  35. Hyunseung adalah orang yang perfectionis *wewww*
  36. Yeoseob tidak bisa-bisa mencubit pipi 2AM Jinwon karena dia tidak cukup ‘tinggi’ *wkwkwkwk poorYeoseob*
  37. Dongwoon memulai trainee tahun 2004 ketika umur 13tahun *e buseettt muda amat yak*
  38. Di fansign B2ST ada cewe yang ngebisikin Gikwang ”Gikwangie..tinggi nonna adalah 1**cm” Gikwang: ”wow itu sangat tinggi! Tolong berikan sebagian untuk Yeoseob” #rofl
  39. Sebelum debut,para member berpikir Dongwoon adalah yang teraneh *nasibmu lah Dongwoon jadi magnae*
  40. B2ST tidak berpenampilan maksimal di debut mereka karena terlalu lelah mempersiapkan 1st stage mereka
  41. Karena 1st stage yang kurang maksimal, Junhyung dan Yeoseob menangis setelah penampilan debut mereka !

At last baru tau ternyata anak2 B2ST itu gokil-gokil ternyata apalagi si Yeoseob lucu banget ternyata nih anak

source : @koreanindo @Twitter

cre: yaticassielfshawol.wordpress.com